tirsdag den 17. august 2010

Den to-delte trappe undervejs

Jeg er kommet lidt længere med trappen til stueetagen, selvom den endnu ikke er helt færdig. Jeg skal lige have klaret resten af gelænderen. Det er frygtelig besværgligt at lave synes jeg. Selve trappen var egentlig nem nok, der skulle bare måles op, skæres ud, males og limes. Men gelænderet...puha, det tog godt nok lang tid at få det til at gå op i en højere enhed....og så passer endda ikke 100 % alligevel. Men jeg har valgt at lade blive som det nu er, med alle sine skævheder. Det kan jo også have sin charme. Plateau'et, altså mellemstykket af balsa, tror jeg ville have godt af en lille kasse under, både som stabilitet og for syns skyld. Så der er lige et par småting der skal ordnes med trappen, før den er færdig...og åh nej, jeg skal lave endnu en trappe til første etage. Hmm, det må vist vente lidt :-)

Her ses trappen, der er malet cremehvid og med
"bejdset" balsatræs trin. Det er egentlig stærkt fortyndet
patineringsmaling jeg har benyttet. Dertil er trinene slebet
lidt, for at give indtryk af at have været brugt en del.

3 kommentarer:

 1. Hi Vicky,I love the shabby style too and now I'm a happy follower of all your miniature blogs,miniregards from sunny Spain,Sonia.

  SvarSlet
 2. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me.

  Thanks!

  Joel Houston
  JHouston791@gmail.com

  SvarSlet